Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
2020-BAN KULTÚRHÁZAK ÉJJEL-NAPPAL A KMO-BAN IS

2020-ban, február 14 és 16 között, változatos és értékes programokkal várjuk a KMO-ba az érdeklődőket, a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozat keretén belül.

A Magyar Népművelők Egyesülete által tizennégy évvel ezelőtt útjára indított eseménysorozat célja, hogy minél többen legyenek részesei a közművelődési intézmények által nyújtott kulturális sokszínűségnek. Az idei jelmondat: „MINDENNAP ÉRTÉKET ADUNK”. A közművelődés a hétköznapokban is értékes kultúrát közvetít és teremt, és ez a KMO-ban sincs másképp.

A KMO minden évben igyekszik széles rétegeknek rendezvényt szervezni ezen a hétvégén. Továbbá az eseménysorozathoz kapcsolódóan, a hagyományokhoz híven, ismét benyújtjuk pályázatunkat, plakát és videóspot kategóriában. Az elmúlt években sikeresen szerepeltünk ezeken a pályázatokon, hiszen 2015-ben az első, 2018-ban a harmadik legjobb nyertes plakát volt Kranyik Ildikó grafikusunk jóvoltából. 2019-ben pedig Hatvanger Zoltán PR munkatársunk videóspotja ért el harmadik helyezést. 


Az eseménysorozat meghirdetője és lebonyolítója a Magyar Népművelők Egyesülete, támogatói az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Kulturális Alap.

 

A KMO-ban ezen a hétvégén, a következő programokkal várja a résztvevőket:

02.14. // 19.00  AZT MESÉLD EL, PISTA! - Mácsai Pál közreműködésével
02.15. // 18.00  HORVÁT FARSANG 
02.16. // 09.00  AUTÓMODELL BÖRZE 


Valamennyi programról, tehát a pénteki programokról, tanfolyamokról itt, a szombatiakról itt, a vasárnapi programokról pedig itt olvashatnak! 

--

KMO Művelődési Központ
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: https://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!