Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Kispesti Városünnep 2014 - Miénk itt a tér!

Idõpont: 2014. június 14-15. szombat-vasárnap
Helyszín: XIX. ker, Ady Endre út-Templom tér


Kispesti Városünnep 2014
Miénk itt a tér!


Június 14-15-én újra összejövünk a Templom téren, hogy együtt ünnepelhessük Kispest születésnapját. A Templom téren hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Kispesti Városünnep, ahol számos énekes és együttes lép fel, hogy örömet okozzon a látogatóknak. Többek között velünk lesz a HoneyBeast, a fergeteges Rock’n Roll hangulatot teremtõ Hungária Tribute Zenekar, a gyerekeket szórakoztató Kiskalász zenekar, az X-faktoros By The Way együttes és Danics Dóra, nem beszélve Caramelrõl. A programsorozatot Rúzsa Magdi koncertje zárja. Ezzel azonban még nem lesz vége az ünneplésnek, hiszen az Ezüst Pierrot-díjjal jutalmazott légtornász, Simet László szabadtéren eddig még nem látott világszáma teszi teljessé a programsorozatot.

 
Kipesti Városünnep 2014 - Miénk itt a tér!
   

    
Szombaton 15.30-tól indulnak a programok, ahol a Helikon Orkestar együttes alapozza meg a jó hangulatot. Eközben az egész téren valóságos játékkavalkád várja a kicsiket és a nagyokat egyaránt.  A „Helikon fúvósok” fellépése után Roy és Ádám csap a húrok közé, akiket Hien, illetve a Dal 2014 címû mûsor két különleges együttese a HoneyBeast és a Fool Moon követ. Szombaton a Hungária Tribute Zenekar gondoskodik a fergeteges rock’n roll hangulatról.

Sok idõ nem lesz a pihenésre, hiszen vasárnap már 10.30-tól kínálunk programokat az érdeklõdõk számára.  A délelõtt a kicsikrõl és az önfeledt játszadozásról, kikapcsolódásról szól. A színpadon a napot a Kiskalász zenekar koncertje nyitja. A téren eközben kicsik és nagyok széles palettáról válogathatnak a kiegészítõ programok közül.  Lesz játszóház, óriás- és ügyességi játékok, kalandpark, kerge bringa park, játékos TOTÓ, arcfestés, kvízkaland, kisvasút, a legkisebbeknek babasátor, ráadásul mindenki felülhet egy igazi londoni emeletes buszra is.

A tavaly nagy sikert aratott Hintayo után, egy újabb közösségi hintázásra hívjuk Önöket. Négy kisebb, PADINTA névre hallgató hintával várjuk korhatár nélkül az érdeklõket.

Idén is lesz  Ability Park, melynek célja szórakoztató formában megismertetni az emberekkel a fogyatékkal élõk mindennapi élethelyzeteit. Kipróbálhatjuk, milyen akadályokat kell leküzdenie egy kerekesszékesnek, de a siketek és a gyengén látók világába is betekintést nyerhetünk néhány percre. Tartalmas élményt nyújtanak minden érdeklõdõnek, aki próbára akarja tenni képességeit.

Az ÖKO-játszótéren pedig a környezetvédelem, az energiatakarékosság, a szelektív hulladékgyûjtés és az újrahasznosítás eszközeit és folyamatait, valamint a környezettudatos szemléletmód kialakítását ismerhetik meg a gyerekek és a felnõttek egyaránt.

A színpadon 14.30-tól együttesek és énekesek szórakoztatják a közönséget. Velünk ünnepel Kováts Vera, a By The Way, Majsai Gábor, Puskás Peti, Dér Heni, Caramel, Danics Dóra, Vastag Tamás és Kasza Tibi.

Rengeteg nyeremény talál majd gazdára a nap folyamán, melynek részleteirõl a helyszínen kaphatnak majd felvilágosítást az érdeklõdõk.  Az információs pavilonnál a KMO színes tábori kínálatából is lehet válogatni, sõt tájékozódhatnak a Nagy Balogh János kiállító teremben látható Harasztÿ -  Kispest -  80 (megnyitó: 2014. június 13. 18.00) címû kiállításról is.

A nap végén az elõadók sorát Rúzsa Magdi élõ koncertje zárja.

Azonban még nincs vége az ünnepi programsorozatnak, hiszen az Ezüst Pierrot-díjjal jutalmazott világhírû artistamûvész, Simet László szabadtéren eddig még nem látott produkcióját csodálhatja meg a közönség.

A Kispesti Önkormányzat és a KMO Mûvelõdési Ház szeretettel vár mindenkit szombaton és vasárnap a kispesti Templom térre, hiszen ezen a napon miénk itt a tér!

A fellépõkrõl és kiegészítõ programokról bõvebben itt olvashat!


A programváltoztatás jogát a fenntartjuk!

 

--
Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!