Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Maróti Akadémia tanúsítvány átadó ünnepsége a KMO-ban

A KMO Művelődési Központ (KMO) biztosított helyszínt 2019. augusztus 31-én a Maróti Akadémia által szervezett 3 hónapos Hibrid és elektromos járművek digitális szaktanfolyamán végzettek ünnepélyes tanúsítvány átadó ünnepségének.

Elmúltak már azok évek amikor kizárólag a környezetért aggódó emberek érdeklődtek a hibrid és elektromos járművek iránt. Ma már a közutakat járva egyre több zöld autóval találkozunk. Sokat segít ebben az is, hogy az állam elkezdett jelentős ösztönzőket biztosítani mindazok számára, akik nyitottak arra, hogy ilyen gépjárművet vásároljanak.

Az új zöldrendszámos autók vásárláshoz az állam akár 1,5 millió forintos támogatást is adhat,i ngyenes parkolás, adómentesség és bizony jelentős az üzemanyagköltség megtakarítás is. Kevés szó esik mind a sajtóban mind a szakmai berkekben arról, hogy az autójavító szakemberekne kis fel kell készülni elméletben és gyakorlatban is ezeknek a járműveknek a javítására.

Bár jelenleg semmilyen törvény nem szabályozza a hibrid és elektromos autók javításának személyi és tárgyi feltételeit a szakemberek azonban érzik, hogy szükségük van alapos elméleti ismeretekre és gyakorlati tapasztalatokra is. A márkakereskedések gépjárműjavító szakemberei viszonylag könnyebb helyzetben vannak, hiszen náluk kötelező az oktatásokon való részvétel, de számosa utótulajdonos szívesen választ gépjárműve javítására, karbantartására független autószerelőműhelyt.


Örömünkre szolgált, hogy a KMO Művelődési Központ (KMO) 2019. augusztus 31-én biztosított helyszínt a Maróti Akadémia által szervezett átadó ünnepségének.

 

 

-- 

Kispesti Művelődési Központ
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu 
Web: http://www.kmo.hu

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Csatlakozzon Instagram oldalunkhoz: KMO Instagram oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!