Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
UTAZZON A BOLDOGSÁG FÖLDJÉRE: BHUTÁNBA

November 24-én, 15 órától kerül sor Valcsicsák Zoltán (Magyar-Bhutáni Baráti Társaság elnöke) előadására a KMO Művelődési Házban, mely része a II. Boldogság nap programsorozatnak.

Sokan Bhutánt a boldogsággal, a sosem volt érintetlen, ideális és harmonikus buddhista királysággal azonosítják. Egy tökéletes himalájai paradicsom, ahol az ember önmagára és lelki békére lelhet.  Ráadásul Bhután a világ egyetlen országa, amelynek királya és kormánya – az alkotmányban is deklaráltan – azért dolgozik, hogy a bhutáni emberek boldogok, illetve még boldogabbak legyenek. Az általuk kialakított Bruttó Nemzeti Boldogság koncepció lényege, hogy egy ország fejlődése nem csak anyagi javakban, termelésben és fogyasztásban, azaz nem csak a GDP-mutatóval mérhető. Erről a különleges világról tart novemberben előadást Valcsicsák Zoltán a KMO-ban.

Az előadás után kedvezményes könyvárusítás (Álmomban Bhutánban ébredtem c. könyv, www.bhutankonyv.hu) és dedikálás is lesz a szerzővel. Ne felejtse! November 24-én, szombaton 15 órától képzeletbeli utazás Bhutánba, Valcsicsák Zoltánnal!Programunkról itt olvashat bõvebben!
Keressen minket facebook oldalunkon!

 

-- 

Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!