Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Ajándékötletek Karácsonyra

Közeledik a Karácsony, ezért csokorba szedtük legfontosabb téli programjainkat, melyeket ajándékjegyek formájában akár a karácsonyfa alá is odatehetnek.

2017-ben is számos érdekesség várja vendégeinket. Január elején Újévi koncert (Kerényi Miklós Máté és Vágó Zsuzsi operett és musical műsora, továbbá az Obsitos Fúvószenekar fellépése), a hónap végén a Magyar Kultúra Napja alkalmából Berecz András estje kínál remek kikapcsolódási lehetőséget. Már csak néhány darab maradt a január 29-én induló tavaszi színházbérletünkből, mely idősebb és fiatalabb színházkedvelő vendégeink számára remek választás.

     

Februárban Mikó István főszereplésével Zenés sörözgetés Svejkkel, a derék katonával című zenés előadást láthatják a KMO színpadán, de lesz Egészségmegőrző nap is, sőt, a vállalkozókra is gondoltunk, hiszen február közepén Üzleti találkozót és Vállalkozói bált is szervezünk.

Várjuk Önöket jegypénztárunkban hétköznapokon 9 és 20 között, hogy meglephessék szeretteiket a KMO Művelődési Ház rendezvényeinek valamelyikével. Kellemes Adventi készülődést kívánunk!
 

-- 

Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 

 

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!