Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Csillagrombolók és X-Fighterek Kispesten, a KMO-ban!

November 25. és 27. között nagyszabású Star Wars rajongói kiállítás lesz a KMO-ban, ahol Szabó István saját kezűleg készített Star Wars makettjeivel várjuk a látogatókat. A különböző berendezett diorámák, terepasztalok mellett olyan ereklyék, régi poszterek, képregények lesznek megtekinthetőek, amik máshol eddig nem kaptak publicitást. 

A legtöbb kisgyerek Csillagok háborúja rajongó. Amikor felnőnek ez a rajongás sokuknál megmarad, és egy idő után már nem elégszenek meg azzal, hogy sokat érő filmplakátokat, bontatlan Jedi figurákat és lézerkardokat vásároljanak, hanem ők maguk kezdenek el Star Wars-kütyüket barkácsolni.

Szabó István már több mint 20 éve gyárt régi alkatrészekből, törött falapokból, kidobott üvegekből és üres flakonokból elképesztően szép Csillagok háborúja-maketteket. Ma már számtalan űrhajómodell és figura van a padlásán, ahol egyfajta magánmúzeumot rendezett be. Vannak TIE Fighterek és X-szárnyú vadászok, Birodalmi csillagrombolók, melyek felveszik a versenyt a játékgyárak méregdrága makettjeivel.

Egy biztos, még azokat is rabul ejtik ezek az alkotások, akik nem Star Wars rajongók. A november végi három napos rendezvény remek családi programként is felfogható, hiszen a gyerekek és szüleik együtt merülhetnek el a Csillagok háborúja fantasztikus világában.    

Ne felejtse! E különleges alkotások november 25. és 27. (9-18 óráig) között a KMO Művelődési Házban tekinthetőek meg! 


Programunkról itt olvashat bõvebben!
Keressen minket facebook oldalunkon!


-- 

Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna




 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!