Műfajok
Helyszínek
×
Extrák
Papírszínház gyermekcsoporttoknak


PAPÍRSZÍNHÁZ GYERMEKCSOPORTOKNAK


A papírszínházas mesék, a japán kamishibai technikára épülő mesemondás különösen kedvelt a gyermekcsoportok körében. A mese nyugtató, feszültségoldó hatásán túl a mesékben megtalálhatóak azok a tanítások, amik a lelki gyógyuláshoz szükségesek. A papírszínház a mesekönyveket színházzá alakítja a fakeretben mozgatható színes, érdekes nagyméretű lapok segítségével. A mesélő a lapok mozgatásával, a mese bűvös erejével és a saját játékával igazi színházi élménnyé változtatja a hagyományos meseolvasást így. A gyermekcsoportokat 18 féle mese várja a könyvtárban. Ízelítő a mesekínálatunkból: Egy pöttyös nap, A sokszínű macska, Holle anyó, Piroska és a nagy mágus, Hamupipőke, Vigyázz vadász ne gatyázz, A hétfejű tündér, A brémai muzsikusok, A róka és a gólya, stb.

A szolgáltatás díjmentes, de előzetes időpont egyeztetés szükséges.
Társasjátékok


CSALÁDI TÁRSASJÁTÉKOK

A játékok családok, baráti társaságok részére a helyszínen, a könyvtár nyitvatartási idejében díjmentesen igénybe vehetőek.
A szórakoztató, gondolkodtató társasjátékainkat a játszani szerető ifjaknak, örök ifjaknak, családoknak és minden érdeklődőnek jó szívvel ajánljuk!

Legújabb játékaink:

STORY CUBES (történetmesélős játék 6-99 éveseknek)
ALIAS PARTY (beszélgetős játék 11-99 éveseknek)
CARCASSONNE (díjnyertes taktikai játék 8-99 éveseknek)
DIXIT (díjnyertes beszélgetős játék 8-99 éveseknek)
QUATRO (díjnyertes stratégiai játék 8-99 éveseknek)
CLUEDO (nyomozós játék 8-99 éveseknek)
SCRABBLE (szójáték 10-99 éveseknek).
Hogyan készítsünk önéletrajzot?


Önéletrajz készítés

Állást keres vagy munkahelyet váltana, és szüksége van egy hatásos, személyre és álláslehetőségre szabott önéletrajzra, motivációs levélre? Szeretné megismerni az álláskereső portálok által nyújtott lehetőségeket? A hatékony önéletrajz és motivációs levél készítése nem lehetetlen! A könyvtár munkatársai segítenek ebben.

A szolgáltatás ingyenesen, de előzetes időpont egyeztetés szükséges!
Előzetes egyeztetés szerint a könyvtár telefonszámán: (1) 282 9634

Címkék: CV, önéletrajz, motivációs levél, munkavállalás, állásinterjú
KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!