Műfajok
Helyszínek
×
Programok
Figyelem! A program archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Intézmények Főoldalra Vissza
NŐI JÓGA Tanfolyam
1970. január 1. csütörtök
bezár További időpontok
{{date_info_full}}
Wekerlei Kultúrház

NŐI JÓGA

Időpont: hétfőnként 19.45-20.45

A nőijóga órák célja könnyen elsajátítható, áramló mozdulatok és légzőgyakorlatok segítségével gondolataink lecsendesítése, figyelmünk befelé fordítása és egy kiegyensúlyozottabb lelkiállapot elérése. Tapasztaltan jó hatással van a - sajnos egyre fiatalabb korban jelentkező - nőgyógyászati betegségekre, illetve ezek megelőzésének is kiváló módszere.
Mindemellett harmonizálja a hormonrendszert és oldja az izmainkban tárolt stresszt, melynek köszönhetően a menstruációt és a klimaxot is fájdalommentesen, kellemetlen tünetek nélkül élhetjük meg

A női ciklussal (illetve klimax után a Hold fázisaival) összehangolt jógagyakorlás és életmód rengeteg életörömöt és kreativitást szabadít fel, mivel segít visszatalálni a mindennapos rohanás és agyalás miatt háttérbe szorult intuitív női bölcsességünkhöz.

Az órákon kiemelt figyelmet kap a medence és a csípő területének nyújtása és erősítése, elsajátítjuk a gátizomtornát és hangtálakkal kísért relaxációval zárjuk a gyakorlást. Ráadásul egy támogató, női körben igazán felszabadító érzés egy-egy órára csak magunkra figyelni!

Korhatár nélkül mindenkit szeretettel várnak, legyen akár középiskolás, akár nyugdíjas korú!

Részvételi díj: 2.000,- Ft/alkalom vagy 6.500,- Ft/ 4 alkalom

Jelentkezés és bővebb információ:
Zámbó-Farkas Ildikó | wekerlejoga@gmail.com | www.szeretetmezo.hu
https://www.facebook.com/szeretetmezo 
https://www.instagram.com/szeretetmezo/ 

 

 

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!