Műfajok
Helyszínek
×
Programok
Intézmények Főoldalra Vissza
KETTLEBELL LANTOS JUDITTAL Tanfolyam
2023. december 8. péntek 16:30
bezár További időpontok
2023. december 8. péntek 16:30 - 17:30
2023. december 11. hétfő 17:30 - 19:30
2023. december 13. szerda 17:30 - 19:30
KMO Mozgásműhely
Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy Lantos Judit 2023 őszen csak középhaladó és haladó csoportban tart Kettlebell foglalkozásokat. Megértésüket köszönjük! 


Lantos Judit Kettlebell csoportjai

Mindenkinek ajánljuk, aki egészséges és nincsenek komoly mozgásszervi vagy keringési panaszai, de hajlandó a komfortzónát elhagyni. Hölgyek, urak, idősek és fiatalok egyaránt elkezdhetik.

Időpontja: hétfő, szerda 17.30-18.30 
Részvételi díj: 15.000,- Ft/fő/hó
Vezeti: Lantos Judit SFG2

További információ, tel.: 70/216-2435, e-mail: juci.sfg@gmail.com

web: https://kispestigolyosok.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/Kispestigolyosok  

 

 A kettlebell-edzés kifejezetten jótékony hatással van a gerincre és az ízületekre.

 
A kettlebell egy tradicionális orosz súlyzó, lényegileg egy ágyúgolyó egy fogantyúval. Az eszköz önmagában is tetszetõs, kis helyen elfér és soha nem romlik el - ugyanakkor ez még csak egy darab primitív vas, és a kettlebell-edzés nagyszerûsége nem is az eszközben rejlik, hanem a mögötte rejlõ edzésmódszerben. Pavel Tsatsouline, a Specnaz (az orosz különleges fegyveres egység) erõnléti edzõje dolgozta ki ezt a páratlan rendszert, a StrongFirst rendszerét; ötvözve az orosz erõmûvészek és világhírû atléták hagyományait a modern orvostudomány legújabb eredményeivel. A helyesen végzett kettlebell-edzés kifejezetten jótékony hatással van a gerincre és az ízületekre, feltéve, hogy a gyakorlatokat szakképzett instruktor segítségével tanuljuk meg és végezzük. Az egész testtel végzett intenzív gyakorlatok eredményeképpen a funkcionális erõ, az állóképesség, az erõ-állóképesség, a robbanékonyság fejlõdik, a testkompozíció és a testtartás javul, a zsírpárnák apadnak.  
 
Kinek való?
 
Lényegileg mindenkinek ajánljuk, aki egészséges és nincsenek komoly mozgásszervi vagy keringési panaszai, de hajlandó a komfortzónát elhagyni. Hölgyek, urak, idõsek és fiatalok egyaránt elkezdhetik. Lelkes és kitartó vendégek általában részesülhetnek mindenféle fizetési könnyítésben. Ruházat és felszerelés: kényelmes edzõruha, törülközõ, innivaló és esetleg egy lapos talpú cipõ szükséges (de ha a padló nem hideg, akkor legjobb mezítláb). A kettlebellek a helyszínen rendelkezésre állnak mindenféle méretben. Most már csak Te kellesz hozzá, és én. :)

A kettlebellek a helyszínen rendelkezésre állnak többféle méretben.

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!