Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! A program archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Rendezvény Főoldalra Vissza
Gyermekszínházi bérlet - 2023 tavasz Rendezvény
1970. január 1. csütörtök
bezár További időpontok
{{date_info_full}}
KMO
Figyelem időpontváltozás! A márciusi előadásokat -  az előzetesen meghirdetett napok helyett -  hétfőn és kedden tartjuk. Tehát március 20. (9.15 és 11.00) és március 21. (9.15).



Gyermekszínházi bérlet // 2023 tavasz

Az előadások kedden 9.15-kor és 11.00-kor, szerdán 9.15-kor kezdődnek.

02.21-22. // Szerencsének szerencséje
2023. február 21-22.
Szerencsének szerencséje
zenés magyar népmese
Magyar Népmese Színház

Morc király folyton csatázik ezért Levente királyfi, maga indul feleséget választani. Aranyvirágra hamar rátalál, de az apja Karc király, - ármányos varázslatokkal - meg akarja akadályozni a fiatalok házasságát. A királyfi jóbarátja és segítője a mókás ám eszes Tódor, kihallgatva a madarak beszélgetését, túljár Karc király eszén. Most azonban ő kerül bajba! Így hát Levente királyfi kalandos utat jár be, míg megtalálja Szerencsének szerencséjét hogy megmentse barátját.

Rendező: Rumi László
03.20-21. // Kukac Kata kalandjai
2023. március 20-21.
Kukac Kata kalandjai
zenés mesejáték
Magyar Zenés Színház

Kukac Kata pillangó szeretne lenni. Így hát elindul kalandos útjára az éjszakai erdőbe, amire elkísérik barátai is, akik jóban, rosszban mellette maradnak.

A bolondos sáska, a cirkuszi mackó, a kék béka. Közös erővel legyőzik félelmeiket és a veszélyeket. És a leges legvégén megtalálják mindannyian azt, amit annyira kerestek – a barátságot. Mindezt sok zenével, tánccal és humorral.

Zeneszerző: Kocsák Tibor

Írta és rendezte: Bozsó József
04.25-26. // Az Oroszlánkirály meséje
2023. április 25-26.
Az Oroszlánkirály meséje
mesemusical
Pesti Művész Színház-Fogi Gyermekszínháza

Az Oroszlánykirály meséjét lehet, hogy sokan ismerik már rajzfilmrõl. Most azonban a történet eredetijét láthatjátok, mely szereplõiben hasonló, mégis egy kicsit más. Megismerkedhettek az afrikai szavanna állatvilágával és zeneszerzõnk vadonatúj, remekebbnél remekebb slágereivel, melyeket az előadáshoz komponált. A történet egy kis oroszlán kölyökkoráról és felnőtté válásáról szól. Egy napon gonosz nagybátyja, Scar egy szurdokba csalja Szimbát és játszópajtását Nilát, mert tudja, hogy arra fog vágtatni egy gnú csorda. Mufasa, fia segítségére siet. Bár Szimbát megmenti, ő maga áldozattá válik. Scar elhiteti a kiskölyökkel, hogy ő a tragédia okozója és azt tanácsolja Neki, hogy fusson el és soha többé ne térjen vissza. Szimba menekülés közben találkozik össze a két hihetetlenül bájos figurával, a varacskos disznóval és barátjával, akikkel együtt nőnek fel. Nila megkeresi Szimbát, megérteti Vele, hogy a trón csakis őt illeti meg, és nem felelős apja haláláért. Elindul barátaival és leszámol Scarral és a hiénák csapatával. Szimba hazája újra jó „mancsok” közé kerül, minden kivirágzik, és az állatok újra boldogok lesznek.

Zene, szöveg: Mujahid Zoltán – Lénárt László
Rendező: Nádházy Péter

 

Jegyek: 1.000,- Ft/előadás, bérlet 3.000,- Ft/3 előadás

A bérletek megvásárlására november végétől lesz lehetőségük az intézményeknek.

Jelentkezési határidő: 2023. február 1.
Regisztráció: p.toth@kmo.kispest.hu

További információ:
P. Tóth Erzsébet, tel.: 282-9752/0106 m., email: p.toth@kmo.kispest.hu

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!