Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! A program archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Rendezvény Főoldalra Vissza
Mihály-napi búcsú 2022 Rendezvény
2022. szeptember 24. szombat 10:30
Kispest, Templom tér
VÁLTOZÁS! A hatalmas igényre való tekintettel a sólyomröptetés 17 órai színpadi bemutató helyett 10.30-14.00 óráig lesz majd megtekinthető a Templom téren, a gyerekek és a családok legnagyobb örömére.


Kispesti Mihály-napi búcsú

2022 őszén ismét megrendezzük a már hagyományos Mihály-napi búcsút a kispesti Templom téren. Szeptember 24-én, 10.30-tól változatos programokkal, színpadi fellépőkkel, kézműves kirakodó vásárral várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Itt lesznek már hagyományosan a gólyalábasok, lesz játszóház és kisállat-simogató, a Wekerlei Kultúrház mesepavilonja, kézműves sátor, vendéglátás. 10.30-tól 14 óráig Madár Vadász Oszi solymász-bemutatóját tekinthetik meg a Templom téren, és nem maradhat el a kis vidámpark sem. A színpadon délelőtt gyermekeknek szóló színpadi programokkal, az Iszkiri zenekar koncertjével és a Ládafia Bábszínház előadásával, délben a Kispesti Obsitos Fúvószenekar koncertjével, kora délután a Kispesti Nemzetiségi Önkormányzatok zenés programjaival, majd délután Bódi Barbara és Kurkó József színművészek operett-örökzöld dallamaival, ezt követően Hajdu Steve Hajdu You Do? stand up műsorával, estefelé szerb néptáncesttel várjuk a családokat, érdeklődőket.

A napot a Pro Cultura Minoritatum Hungariae-díjas Poklade zenekar fantasztikus koncertje zárja, akik autentikus balkáni tamburazenét játszanak. A koncert végén a már megszokott tűzzsonglőrökkel búcsúztatjuk a Mihály-napi családi napot.

 

Számtalan kísérő programmal: fa körhintával, kisállat-simogatóval, a Kispesti Kertbarátok őszi bemutatójával és a Wekerlei Kultúrház mesepavilonjával is várjuk az érdeklődőket.

A búcsú műsorvezetője Tóth Roland színművész lesz. A búcsún találkozhatnak a KMO és a Wekerlei Kultúrház munkatársaival, lehetőség lesz tájékozódni az őszi programjainkról, beszélgetni, ismerősökkel találkozni! Ne feledjék, szeptember 24-én várjuk Önöket a Templom térre!

További információ:
tel.: 282-9752, email: informacio@kmo.kispest.hu

Vásárosoknak jelentkezés:
Kovács Ildikó, email: titkarsag@kmo.kispest.hu 

 

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!