Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! A program archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Programok Főoldalra Vissza
K.I.A.B.Á.L. - DROGPREVENCIÓS AKKREDITÁLT KÉPZÉS Képzés
1970. január 1. csütörtök
bezár További időpontok
{{date_info_full}}
KMO

K.I.A.B.Á.L.

Bűn- és Áldozattá válást megelőző, valamint drogprevenciós társasjáték-vezető képzés
A program engedélyszáma: T-05-032/2021.


Szociális területen AKKREDITÁLT KÉPZÉS

A Kispesti Gyermekjóléti Központ, a Kispesti Rendőrkapitányság és a KMO Művelődési Központ „Mondj Nemet! Prevenciós programja kidolgozott egy komplex bűnmegelőzési és drogprevenciós, K.I.A.B.Á.L. nevű társasjátékot, amely teljes körű prevenciót képes megvalósítani 5-8. osztályos diákok számára. A társasjáték a következő témákat öleli fel: bűnügy, áldozattá válás, iskola/szabadidő, drogprevenció.

A játék szakszerű levezetéséhez a jelentkezők egy 3 napos képzés keretén belül elsajátíthatják a témakörökhöz kapcsolódó információkat. A képzés gyakorlati vizsgával zárul, melyen a játék szakszerű levezetést kell bemutatniuk a résztvevőknek. A képzésen résztvevők egy módszertani füzetet kapnak a társasjáték mellé segítségül. Ezt az anyagot a későbbiekben is használni tudják majd a játék önálló levezetése során. A komplex bűnmegelőzési program eredményeként várható, hogy a gyermek és ifjúsági korcsoportok körében csökkenhet az áldozattá válások, illetve a bűnelkövetések száma.

A szociális területen akkreditált K.I.A.B.Á.L. Bűn- és Áldozattá válást megelőző, valamint drogprevenciós társasjáték-vezető képzés szociális területen tevékenykedő szakembereknek választható továbbképzés, melynek továbbképzési értéke 40 pont.

Tervezett időpont: 2022 ősz

Az akkreditált 35 (30 óra +5 óra vizsga) órás képzés ára: 60.000,- Ft mely magában foglalja a K.I.A.B.Á.L. társasjátékot is.

Jelentkezés és bővebb információ:
Kisberk Ágnes, email: kepzeskiabal@gmail.com

További információ:
Szűcsné Gajárszky Vera, tel.: 282-9752/0106 m., email: szucsne.vera@kmo.kispest.hu

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!