Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Az Andok különös világa Papp János szemével

Különleges tájakat barangol be, útinaplót ír, ha kell turistajelzéseket fest. Volt már Indiában, megjárta az El Caminot, Sierra Nevadát, mely lenyûgözte, most pedig legutóbbi Andokbeli túrájáról tart élménybeszámolót a KMO Mûvelõdési Házban a Centrál Színház mûvésze, Papp János.

Papp Jánosnak kétséget kizáróan különleges hobbija van, megjárta már az Országos Kék Kör-túrát, a spanyol El Caminot, vagyis a Szent Jakab zarándokutat, Lappföldet, a Japán Alpokot, Skóciát, a Himaláját, a kaliforniai Sierra Nevada ösvényein barangolt feleségével.

Most Peruba repít minket, az Andok lábaihoz, ahol sokunk nem járt még.  Beszámol élményirõl, viszontagságairól, képes illusztrációjában pedig láthatjuk az Andok magasra nyúló hegycsúcsait.  A legnehezebb viszontagságok - tikkasztó hõség, árvíz, tájfun - közepette sem gondolta feleségével, hogy visszaforduljanak, feladják, vagy végleg abbahagyják ezt a nem mindennapi hobbit. Sõt, a tervek között mindenképpen szerepel az Országos Kék Kör újbóli végigjárása, amikor János betölti a 70. életévét (öt év múlva). Persze Afrika legmagasabb hegycsúcsán, a Kilimandzsárón is szeretne túrázni.

Izgalmasnak ígérkezik a perui úti beszámolója nevetéssel, zenével, könnyekkel, mely 2013. március 13-án szerdán 18 órakor  a KMO Mûvelõdési Házban (1191 Budapest, Teleki u.50.) hallható és látható.

 

--
Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna 

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!