Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
III. BabaArt - Mûvészetek kicsikre hangolva

Idén november 23-24-én már harmadik alkalommal kerül sor a BabaArt programsorozatra, a KMO Mûvelõdési Házban (1191 Bp. Teleki u. 50.), melynek célja egy olyan komplex összmûvészeti program megvalósítsa, ahol a különbözõ mûvészeti ágak színház, képzõmûvészet, zene közelebb kerülhetnek kicsikhez. Ezek a mûvészeti élmények, számos játéklehetõséget, tapasztalatot és tanulást is jelentenek egyszerre a babáknak és szüleiknek.

Vasárnap a kecskeméti Ciróka Bábszínház "Almafácska" címû babaszínházi elõadás mellett, Irodalmi vetett-ágy program és családi mozivetítés is várja az érdeklõdõket. Thomas Balmes rendezõ díjazott, nagysikerû "Babák - Az elsõ év" címû  dokumentumfilmjét tekinthetik meg azok, akik ellátogatnak vasárnap a KMO-ba.  A film négy kisbaba életének elsõ évét mutatja be. A világ egymástól távoli részein járunk, Namíbiában, Mongóliában, Tokyoban és San Franciscoban

9:30 kor nyílik egy Fekere-Fehér kiállítás és játszóház, ahol izgalmas vizuális élmények, és természetesen számos játék várja a családokat. Egy színezõ játékra hívjuk a gyerekeket ahol, maguk színezheti át a képeket és játékokat - kékre, pirosra, zöldre, vagy éppen sárgára alakítva maguk körül ezt a furcsa kontrasztokkal teli világot.

A kétnapos rendezvény második napja egy szakmai konferenciával egészül ki – kitûzött cél az egyes szakterületek megmutatkozási lehetõsége és a szakmák közötti párbeszéd segítése.

Sokadik alkalommal találkoznak itt a legkisebbeket körülvevõ szakmai ellátórendszer szakemberei, védõnõi szolgálat és bölcsõdei ellátás, felsõoktatás képviselõi,  valamint a családok körül tevékenykedõ közmûvelõdési intézmények és civil szervezetek.

Hétfõn, a vasárnap tapasztalatait és élményeit oszthatják meg a szervezõk a szakmai konferencia résztvevõivel. Lesz filmvetítés az elõzõ nap történéseibõl, könyvvásár a Móra kiadónak köszönhetõen, ahol a regisztrált konferencia résztvevõk 40%-kal kedvezõbb áron vásárolhatnak.

Szakmai elõadások és szakmai mûhelyek színesítik a konferencia programját. A konferencián a részvétel ingyenes, de elõzetes regisztráció szükséges.

A konferenciára a jelentkezési határidõ: 2014. november 20.
Jelentkezés a konferenciára itt: http://eepurl.com/FsJTb


Ne felejtsék! III. BabaArt 2014. november 23-24., a KMO Mûvelõdési Házban!
Rendezvényünk a Kispesti Önkormányzat és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

Bõvebb információ:
Web
: http://www.kmo.hu/rendezvenyek/iii._baba_art/491/
Facebook: https://www.facebook.com/events/727724013964244/
Videó: http://youtu.be/fFv4bP5Avuk


A lakossági és szakmai programokról bõvebb információ:

Csóka Eszter, csokaeszter@kmo.kispest.hu, 282-9752/0111


 --
Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50.
Telefon: 282-9752/0108
Fax: 282-9752/0113
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal

Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!