Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
A Pro Urbe Budapest díjas Hernádi Judit Kispesten

November 17-én szerdán délelőtt Pro Urbe Budapest díjjal jutalmazta a főváros Hernádi Judit színművészt, aki aznap este úgymond Kispesten ünnepelt, hiszen egy fantasztikus előadással örvendeztette meg a KMO közönségét Hernádi Judit zenés estje egy zongorával címmel.


A főváros születésnapján, november 17-én délelőtt elismerő díjakat adományozott Budapest Főváros Önkormányzata azoknak, akik a főváros életében jelentős, meghatározó szerepet töltenek be, kiemelkedő teljesítményükkel Magyarországnak, Budapestnek dicsőséget szereztek. A díjazottak között volt és Pro Urbe Budapest díjat vehetett át: Hernádi Judit, Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Kivételesen sokoldalú, drámai és komikus szerepekben, színpadi és filmes alakításokban egyaránt kiváló színészi munkájáért, közéleti tevékenységéért vehette át az elismerést.
 
Az este folyamán Kispesten, a KMO-ban egy fantasztikus előadást láthattunk tőle. Az életét mesélte el zenével fűszerezve, fotókkal, videókkal gazdagítva. Az est igazán méltó volt az aznapi kitüntetéséhez, amit a közönség is díjazott, hiszen hosszan tartó vastapssal köszönte meg a művésznő előadását. A KMO közönsége nevében is mondhatjuk, hogy nagyon köszönjük az estét a Hernádi Judit művésznőnek, gratulálunk az elismeréséhez és kívánunk neki további sok sikert, jó egészséget!
 
 

Budapest, 2021.11.18.

 

--

KMO Művelődési Központ és Könyvtár
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: https://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!