Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
ENYHÍTÉSEK A SZABÁLYOKBAN

A járványügyi helyzet enyhülése miatt kiadott kormányrendelethez igazodva a KMO Művelődési Központban és annak valamennyi telephelyén enyhülnek a szabályok. Az intézményeinkbe történő belépéskor a védettségi igazolvány felmutatása már nem kötelező! A maszk viselése sem kötelező, de egymás védelme érdekében ajánlott!

A 365/2021. Korm. rendelet 2021. július 3. napi hatályba lépésével a közművelődési szakterületen a következő változások következtek be:

  1. A közművelődési intézmények, közösségi színterek és az integrált kulturális intézmények, valamint többek között az állatkertek, vadasparkok védettségi igazolvány nélkül látogathatók.

  2. A közművelődési intézményekben, közösségi színtereken és az integrált kulturális intézményekben, valamint többek között az állatkertekben, vadasparkokban nem kötelező a maszk viselése.

  3. A közművelődési intézményeket, közösségi színtereket és az integrált kulturális intézményeket, valamint többek között az állatkerteket, vadasparkokat a 18. életévét be nem töltött személy koronavírus ellen védett felnőtt kísérete nélkül is látogathatja.

  4. Az előadó-művészet valamely ágának fellépése céljából megtartott esemény mindenki számára védettségi igazolvány nélkül látogatható, amennyiben az e művészet céljára rendelt helyszínen kerül megtartásra, és kizárólag előre megváltott ülőhelyre szóló jegy ellenében látogatható.

  5. Minden más rendezvény esetében a 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendeletben, az adott rendezvényre vonatkozóan megfogalmazott védelmi intézkedések betartása kötelező.

Az enyhítések mellett fontos, hogy továbbra is odafigyeljünk a rendszeres kézmosásra és fertőtlenítésre! Használják továbbra is a kihelyezett kézfertőtlenítőket!

 

Budapest, 2021. július 5.

 

--

KMO Művelődési Központ és Könyvtár
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: https://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!