Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Összefogás jótékonysági bál keretében

Idén sem maradhat el a KMO Művelődési Házban az összefogás a jótékonyság érdekében. Korábban volt már jótékonysági koncert és bál is két alkalommal kispesti nehéz helyzetbe került kispesti család támogatása céljával. Ebben az évben február 18-án, szombaton szervez jótékonysági bált a KMO, Kispest Önkormányzata és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával. Várja a Kispesten és környékén élőket és dolgozókat, vállalkozókat, intézmények vezetőit, munkatársait, magánszemélyeket.

A jótékonysági bálon támogatói jegyek megvásárlásával Raj Csaba, kispesti belsőépítész családjának gyűjtenek a bálozók Kispest Önkormányzatának Kispesti Rászorultak Megsegítésére Közalapítványa keretében. A program február 18-án, szombaton 19 órakor kezdődik és hajnalig tart. Az ünnepi svédasztalos vacsora mellé a zenét ezúttal a Party Dance Band szolgáltatja, a műsorban pedig fellép a kispesti Art's-Ok Táncszínház, valamint Malek Andrea. Ahogy a korábbi években, sor kerül a támogatói jegyek vásárlói között az ajándéksorsolásra és tombolasorsolásra is.

 

Az idén először lesz művészeti árverés a Kispesti Helikon Kulturális Egyesület tagjainak felajánlásával. Húsz alkotás kerül kalapács alá. Szponzorainknak köszönhetően a díjak között szép, illetve értékes ajándékokra lelhetünk amellett, hogy jótékonykodunk. A KMO mielőbb várja a szponzori felajánlásokat, a bálra és a támogató jegy vásárlására a jelentkezéseket a következő email címen: p.toth@kmo.kispest.hu, illetve személyesen a művelődési ház információjánál.

A bálra a belépő (mely magában foglalja a vacsorát, a műsort) 8.000,- Ft, a támogató jegyek (2.000,- Ft) vásárlása korlátlan és nem feltétele a bálon való részvételnek. A belépőjegyek fizetése történhet személyesen, vagy átutalással a KMO bankszámlaszámára (OTP 11784009-15519102, az átutalásnál a megjegyzés rovatba fel kell tüntetni az átutaló nevét, címét, ahová a számlát kéri ás hány db belépőjegyet, illetve támogatói jegyet vásárol!).

 

Programunkról itt olvashat bõvebben!
Keressen minket facebook oldalunkon!


-- 

Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna




 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!