Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Tanfolyam Főoldalra Vissza
NŐI KÖR Tanfolyam
2024. május 4. szombat 10:00
Wekerlei Kultúrház

NŐI KÖR

NŐI KÖR - TÁNCTERÁPIÁS WORKSHOP NŐKNEK

Várunk szeretettel a tavaszi Mozgás- és táncterápiás Női Körben! 

  • A Női Körben a mozdulatok nyelvén tudjuk megtapasztalni magunk egyedi létezését. Végig támogató, biztonságos közegben ismerhetjük fel, milyen különleges dolgokat tud a testünk, rátalálhatunk sokszínű lehetőségeire.
  • Semmilyen mozgásos előképzettségre nincs szükség, koreográfia nincs. Zene azonban lesz, többféle is, emellett néha csendben mozgunk, saját belső ritmusunkat figyelve. A mostani alkalommal a tavaszi kinyílás, kivirágzás témája áll a középpontban.
  • Mi fog történni? Minden alkalom beszélgetéssel indul és zárul, közötte mozgunk. Az egész test gondos, kellemes átmozgatása után olyan gyakorlatok jönnek, ahol teret kap a kísérletezés is és az önmagunkra, saját testünkre hozott figyelem. Néha egyedül, néha párban vagy csoportban mozgunk, mozdulatokat fűzünk egymás után. Feltárul a lehetőségek sora, a testünk mozdulatainak végtelen sokszínűsége. Ebben megsegít egy-egy gyakorlat: ami keretet ad, támpontokat a szabadság átéléséhez. 
  • Bejelentkezés szükséges a livia.suvada@gmail.com-on.

Max. létszám: 15 fő
Részvételi díj: 6.000,- Ft/ 1 alkalom

A foglalkozást pszichodinamikus tánc- és mozgásterapeuták vezetik: Suvada Lívia és Molnár Zsófia 

További információ a pszichodinamikus mozgás- és táncterápiáról itt: https://mozgasterapia.net/tancterapia-mozgasterapia/

 

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!