A tanfolyam elmarad!
Makrobiotikus ételek az egészséges és harmonikus életért
Hogyan lehet gluténérzékenyként egészségesen étkezni?
A 4 alkalmas tanfolyamunkon megtanulható a teljes értékű glutén, cukor- és tejmentes táplálkozás alapjai. Az órákon végigvesszük az összes ételcsoportot és e szakszerű tudás birtokában bárki készíthet majd tápláló, vitamindús, glutén és tejmentes ételeket. Az ételeket meg is kóstolhatják a résztvevők, sőt az elkészítésükről leírást kaphatnak.
A tanfolyamot azoknak az érdeklődőknek is ajánljuk, akik túlsúllyal küzdenek és fogyni szeretnének. Mindezt megtehetik éhezés és koplalás nélkül.
2016. szeptember 27. kedd 18.00-20.00
Zsírégető szénhidrátok
Nem mindegy, hogy milyen szénhidrátot veszünk magunkhoz, hiszen az egyszerű, gyorsan felszívódó fajták csak rövid ideig csökkentik az éhségérzetet. Milyen glutén mentes gabona fajtákkal érdemes dolgozni? Hogyan párosítsuk ezeket?
2016. október 18. kedd 18.00-20.00
Tápláló növényi fehérjék
A tiszta növényi fehérje, glutén, laktóz és tejfehérje mentes 100%-ban tiszta. Hogyan válhat a teljes értékű táplálkozás alapjává? Segítségükkel hogyan kerülhetjük el a hiánybetegségek kialakulását?
2016. november 15. kedd 18.00-20.00
Zöldségfélék elkészítése
Milyen vágási, főzési módokkal lehet fokozni a zöldségek szervezetre gyakorolt vitalizáló hatását?
Hogyan őrizhetjük meg a-vitamin tartalmukat?
2016. december 6. kedd 18.00-20.00
Glutén- , cukor- és tejmentes desszertek
Készülhet finom desszert gluténtartalmú lisztek, tejtermékek és cukor nélkül? A válasz: igen!
Pudingok, piskóták, palacsinták, egyéb olajban sült fogások is készíthetők allergia mentesen.
Vezeti: Sebestyén Szilvia a Makrobiotika Intézet vezetője
A tanfolyam díja: 6.000,- Ft (alkalmanként), 22.000,- Ft (4 alkalom)
A kurzusokat csak 20 fő jelentkezése esetén tudjuk beindítani!
Bővebb információ és jelentkezés:
Nyilas Gabi, tel.: 282-9752/0107m., email: nyilasgabi@kmo.kispest.hu