Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! A program archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Rendezvény Főoldalra Vissza
DÉRYNÉ SZÍNHÁZBÉRLET - 2024 TAVASZ Rendezvény
1970. január 1. csütörtök
bezár További időpontok
{{date_info_full}}
KMO

KLASSZIKUS VÍGJÁTÉKOK A KMO SZÍNPADÁN!

Tavaszi színházi előadások
vasárnap 15.00

02.18. 
// Mirandolina I 03.03. // Meseautó I 04.21. // Oscar

 

ELŐADÁSOK:

02.18. I V I 15.00// GOLDONI: MIRANDOLINA
zenés vígjáték – ArtSzíntér

Szereplők: Szulák Andrea, Szemenyei János, Kautzky Armand, Laki Péter, Fecske Dávid, Kisfaludy Zsófia, Marjai Virág, rendezte: Pozsgai Zsolt

Egy fogadóban vagyunk, ahol a fogadósné miatt lakik ott egy nagyon gazdag és egy nagyon szegény gróf, egymással vetekednek a nő szerelméért. Mindketten megvetik a fiatalabb nőket, csak az érett asszonyt szeretik. Érkezik egy Lovag, aki viszont megveti a nőket, semmire sem tartja, irtózik mindegyiktől. Mirandolinát felbosszantja ez a nőgyűlölet, és elhatározza, magába bolondítja a férfit. Ehhez segítségül vesz két állástalan színésznőt, hogy meg- tréfálja a grófokat és a lovagokat is, és elindul az őrület.

Online jegyvásárlás
03.03. I V I 15.00 // DR. VITÉZ MIKLÓS – VADNAI LÁSZLÓ: MESEAUTÓ
zenés vígjáték – Körúti Színház

Szereplők: Oroszi Tamás, Beleznay Endre, Fábián Anita, Tatár Bianka, Karap Diána, Lipták Péter, Szabó Kristóf, Malik Édua, Mak Dominik, Karaivanov Lilla, Ráhm Dániel, rendezte: Galambos Zoltán

Úgy tapasztaltuk, hogy nagy az igény a mindenkiben kellemes emlékeket ébresztő, zenés és imádnivaló darabokra. Így esett hát a választásunk az egyik legnagyobb magyar filmsikerre: a MESEAUTÓRA.

Az üzleti életben sikeres, de magánéletében boldogtalan bankvezér beleszeret az egyik alkalmazottjába. Titokban egy autót ajándékoz neki, és még sofőrnek is elszegődik mellé, csak, hogy kiderítse, a lány önmagáért szereti-e. Természetesen jelen van a főnökébe szerelmes titkárnő és a mindent megbonyolító Halmos úr, akitől meghallgathatjuk a film legismertebb mondatait: Belenyomja a párnába, nem kefélni; egy a párna, egy a részvény, egy lehellet egy a részvény; vagy: Ez nem a mi Szűcsünk, ez egészen más Szűcs. Mit sütsz, kis szűcs, sós húst sütsz, kis szűcs?. A Filmbélinél sokkal komolyabb szerepet kap Vera barátnője, Sárika és Szűcs barátja, Péterffy. Hogy a darab pergőbb és izgalmasabb legyen, feltűnik néhány új szereplő is: a vezérigazgatót ideiglenesen helyettesítő Pista sofőr, a két zseniális magándetektív és a két szenzációs recepciós. Ők gondoskodnak arról, hogy aztán Lillafüreden a fináléban minden a helyére kerüljön.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

04.21. I V I 15.00 // CLAUDE MAGNIER: OSCAR
vígjáték – Hadart Színház

Szereplők: Háda János, Vándor Éva/Mérai Kata/Kökényessy Ági, Szabó Máté, Mérai Kata/Molnár Szilvia, Bátyai Éva, Maday Gábor/Fila Balázs, Andrádi Zsanett, Végh Judit, Juhász György, Gieler Csaba/Bordás Mihály, rendezte: Háda János

Bertrand Barnier, a gazdag párizsi szappangyáros élete egy hétköznapinak tűnő reggelen teljesen megváltozik. Mindazok, akik fél 9 és déli 12 között meglátogatják – a fiatal könyvelő, a mumpszos masszőr, a lánya, aki valójában nem is a lánya, vagyis tulajdonképpen igen, de mégse… – , rádöbbentik arra, hogy lányos apának lenni nem is olyan egyszerű dolog. Otthona a követhetetlenül cikázó fekete táskák, elveszett ékszerek, többszörösen elsikkasztott pénzkötegek és lavinaként hömpölygő női fehérneműk özönében egy szempillantás alatt őrültekházává változik, miközben ő már azt sem tudja, mit akar valójában. Egy biztos: a gyereknek apa kell!!! De hol van Oscar? 

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS


Jegyértékesítés:


Az új bérletes előadások megvásárlása a korábbi bérlettel rendelkező nézőink számára 2023. november 20. hétfő-november 28. kedd között, munkanapokon 9-17 óráig lehetséges. Kérjük bérletes vendégeinket, a tavaszi bérlet megváltásához őszi bérletük egyik előadásának jegyeit mindenképpen hozzák magukkal a helyek biztosítása végett! 2023. november 29. szerdától a szabad helyeket értékesítjük. Bérletvásárlás személyesen lehetséges december 1-ig, majd december 4-től a személyes vásárlás mellett online is lehet jegyet vásárolni és akár 1-1 előadásra is. 

online jegyvásárlás

Belépőjegy (1 előadásra) ára:

  • I. helyár:   4.400,- Ft (1-6.sor)
  • II. helyár:   4.200,- Ft (7-12.sor)
  • III. helyár:  4.000,- Ft (13-16.sor)

Bérlet (3 előadásra) ára: 

  • I. helyár: 13.200,- Ft (1-6.sor)
  • II. helyár: 12.600,- Ft (7-12.sor)
  • III. helyár: 12.000,- Ft (13-16.sor)

További információ:
P. Tóth Erzsébet, tel.: 282-9752/0106 m., email: p.toth@kmo.kispest.hu
(bérlettel, jegyvásárlással kapcsolatban információ: Svanyova Zsuzsa, tel.: 282-9752/0112 m., email: informacio@kmo.kispest.hu)

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!