Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! A program archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Rendezvény Főoldalra Vissza
TÁRSASJÁTÉK FIESZTA 2024 Rendezvény
1970. január 1. csütörtök
bezár További időpontok
{{date_info_full}}
KMO

2024-ben folytatódnak a családi társasjáték napok a KMO-ban. A Társasajáték Fieszta egy társasjáték nap közismert kiadók részvételével, ahol a betérő vendégek gyermek, családi és stratégiai társasjátékokat próbálhatnak ki a Társas Központ Egyesület és a Facebook Társasjáték csoport játékmestereinek segítségével. Február 17-én Családi társasjáték nap az A-Games kiadóval és BG12 társasjáték verseny is lesz. A részletek lent olvashatók.

ALKALMAK:

2024. január 27. I SZO I 10.00-21.00       
 A 10 éves Társasjáték csoporttalálkozója és a JEM díjnyertes játékainak bemutatója a Társas Központ Egyesülettel



2024. február 17. I SZO I 09.00-21.00
Családi társasjáték nap az A-Games kiadóval és BG12 társasjáték verseny

A társasjáték nap mellett februárban az A-Games kiadó által Magyarország BG12 néven eredeti társasjáték-készítő versenye lesz, melyet már harmadik alkalommal rendeznek meg. Gyertek el és mi adunk egy dobozt… tele alkatrésszel. 12 órátok van kitalálni és összerakni egy új társast a kellékek alapján. Indulhattok magányos farkasként vagy falkával is, a lényeg, hogy ott legyetek és remekül szórakozzatok! 




FELHÍVÁS
Ne hagyjátok ki Magyarország legszuperebb társasjáték-készítő versenyét, mely 2024-ben az előzőek sikere után immár harmadjára tér vissza! Ha kíváncsi vagy kreatív ember vagy, illetve szereted a társasjátékokat és szívesen próbálnád ki, milyen is készíteni egyet, ne habozz és jelentkezz! Hozzatok ismerőst vagy családot, a lényeg, hogy ott legyetek ezen az igazán különleges programon! Remek hangulat és kivételes nyeremények várnak titeket!

​Mit: Csapatosan, 12 óra alatt, a helyszínen kapott alkatrészekkel egy új társasjáték készítése szórakozásból és nyereményekért.
Hányan: 2-6.
​Nyeremény: Különböző mértékű hűségpontok az első három helyezettnek, lehetséges különdíjként a minőségi társasjátékoknál felajánlhatjuk, hogy kiadjuk.

✋Jelentkezés 

​Nevezési Díj:
6.000,- Ft/Csapat, amit az elfogadott jelentkezéssel rendelkező csapatok 2024.02.14.-ig tudnak fizetni utalással.
(Akabón Kft.10701331-65924288-51100005) Közleményben kérjük a csapat nevét és a "BG 12 2024" szöveget feltüntetni.

​Információ:
Saját kellék hozható (üres papír, fekete és színes ceruza-toll-filc, radír, hibajavító, olló, ragasztó, okostelefon, laptop, tablet, pendrive, elosztó).
Egészen extra kellékek is hozhatóak - bármilyen kreatív technikához szükséges eszköz -, de nem kötelező használni őket (nyomtató, lamináló és spirálozó gép, égető).

Ital és étel a környéken vehető, de a terembe nem hozható, melegítésre nincs lehetőség. A helyszínen büfé működik.
Ha bármi kérdés adódik, ne habozzatok feltenni itt, vagy az info@a-gameshop.hu e-mail címen. Szívesen fogadjuk az észrevételeket, és kérlek osszátok meg a hírt, hogy olyanokhoz is eljuthasson, akit esetleg érdekel! Ne féljetek jelentkezni már most, felejthetetlen élmény lesz. Elvégre ki mondhatja még el, hogy 12 óra alatt előteremtett egy társast?!

Belépődíj:
Felnőtt jegy: 1.000,- Ft
Gyerek jegy (10 éves korig): 600,- Ft
Családi jegy (3 fő): 2.100,- Ft

További információ:
Sz. Urbán Szilvia, tel.: 282-9752/0107 m, email: urban.szilvia@kmo.kispest.hu

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!