Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Az emberi test játékos csodái a KMO-ban

Kispesten, április 26-30. között - öt napon át - vendégeskedik a Testünk, a csoda című, az emberi test működését interaktív játékokkal bemutató utazó tárlat. A KMO-ban felállított paravánokon összesen 750 kép mutatja be, többek között az egészséges életmódra nevelést, prevenciót, az elsősegély-nyújtási ismereteket, a kórházi szűrővizsgálatokat, az önvizsgálatot és további 500 kép szemlélteti az emberi test nyolc szervrendszerének különlegességeit. A kiállítás mellett 17-féle interaktív eszközzel játszhatnak a KMO-ba látogatók: családok, óvodai és iskolai csoportok.

A Tudományos Játékok Háza interaktív kiállítása - a Testünk, a csoda – április 26-án érkezik Kispestre, a KMO-ba. 30-áig, keddtől szombatig 9-18 óra között látható ez az igazán izgalmas, ismeretterjesztő, hasznos ismereteket nyújtó, látványos, az egészséges életmódra és segítségnyújtásra ösztönző tárlat. Nem csak kicsiknek, hanem felnőtteknek is szól, ezért kiváló családi programnak ígérkezik.

Ún. szívpumpa, hormonrakéta, csontrakodó és idegrendszer-autópálya, izomszalag emelőkar, fújtató tüdő, villámló agy, idegsejtragyogás, májraktár, emésztőpálya, táplálékválasztó, robotkar-irányítás is várja az érdeklődőket. A látogatók játékosan és érthető módon ismerkedhetnek az emberi test működésével.

A kiállításra a csoportoktól előzetes jelentkezéseket vár a KMO.

 

Programunkról itt olvashat bõvebben!
Keressen minket facebook oldalunkon!

 -- 

Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!