Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Különleges versmondás Kispesten

Idõpont: 2015. április 10. péntek 12.00-17.00
Helyszín: 1191 Bp., Teleki u. 50.


Különleges versmondás Kispesten
 

Szavalók kerestetnek a magyar versek népszerûsítésére! A Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Házban április 10-én rendhagyó irodalmi délutánnal készülnek a Magyar Költészet Napjának tiszteletére.



A Magyar Költészet Napját 1964 óta József Attila születésnapján, április 11-én ünnepeljük. Ebbõl az alkalomból minden évben irodalmi elõadóestekkel, könyvbemutatókkal, költõtalálkozókkal és versenyekkel tisztelegnek országszerte a magyar líra elõtt.
 
A KMO hagyományteremtõ céllal a Költészet Napja elõtti pénteken, április 10-én kortól függetlenül várja a verselõket egy különleges programon. Óvodások, iskolások, felnõttek, csoportok, osztályok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek jelentkezhetnek, és mondhatják el legkedvesebb magyar verseiket. A közönség a szavalókból, hozzátartozókból, ismerõsökbõl, barátokból, osztálytársakból, munkatársakból és a KMO-ba látogató verskedvelõkbõl verbuválódik.

A verset lehet papírról olvasni, de megzenésítve (kisebb hangszer kíséretében vagy CD alap mellett) is elõadható. A technikai feltételeket a mûvelõdési ház biztosítja.

A program keretében 15 percenként 10 perces szüneteket tartanak, az új szavalók és a látogatók a szünetekben foglalhatnak helyet a teremben, az elõadások alatt biztosítva a csendet a verses szónoklatokhoz. Az eseményt emlékkönyvben is megörökítik, az elõadókat ajándékkal jutalmazzák.

Programunkról itt olvashat bõvebben!
Keressen minket facebook oldalunkon!


--

Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna 

 

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!