Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
A KMO 2018-AS ŐSZI PROGRAMKÍNÁLATA IDÉN IS SZÍNES LESZ

2018 őszén szinte mindenki megtalálhatja a számára kedvező programlehetőséget a KMO Művelődési Házban, illetve a tagintézményeinkben. 

Hagyomány, hogy Nyitott Ház programsorozatunk keretén belül számtalan foglalkozást próbálhat ki ingyen. Az ingyenes bemutatkozó órákra szeptember 3-8. között kerül sor.  Idén szeptember 29-én szombaton lesz a már hagyományos Mihály–napi búcsú a kispesti Templom téren, változatos színpadi programokkal, neves művészek fellépéseivel, kézműves, kirakodó vásárral egybekötve.  Emellett folytatódnak a zenés-táncos estek. Szeptember  7-én a Party Dance Band zenél a KMO-ban, 15-én Görög est lesz a Mydros zenekar közreműködésével, november 23-án Salsa buli is lesz, a Salsa Con Timbával. 

Az ősszel, szám szerint öt börzével is találkozhatnak az érdeklődők. Szeptember 9-től Autómodell börzével indul az ősz a KMO-ban. Október 17-én Sulibörze, november 11-én  Rovarbörze, valamint 17-én Ásvány-és ékszerbörze nyújt majd remek kikapcsolódási lehetőséget.   

A családokról sem feledkeztünk meg, hiszen októbertől  Babaruhabörzével, babaszínházi előadásokkal, Kolompos koncerttel és kézműves foglalkozásokkal (Szüreti vigasság, Őszi szünidei kézműves foglalkozás, Újrahasznosító kézműves foglalkozás) is várjuk a KMO-ban a kicsiket és nagyoknak egyaránt. Október 9-től folytatódnak az Operett délutánok a művelődési házban, október 13-án ismét vendégünk lesz Pál Feri mentálhigienes szakember,  október  14-én pedig a Pajzsmirigy nagy napján szinte mindent megtudhat a pajzsmirigy működéséről. Október 27-én egy különleges születésnapi koncertre invitáljuk vendégeinket, a jubileumi 10 éves Obsitos Fúvószenekar koncertjére.   A remek zenei élmény garantált, mint ahogy a november 24-én,  a Boldogság nap keretén belül megrendezésre kerülő Alma zenekar koncertjénél is.

 

A szeptember 16-án induló Déryné Őszi Szíházbérletünket valósággal elkapkodták,  de az óvodai- és iskolai csoportok számára  még biztosított a színházi élmény, hiszen október 9-től indul a Micimackó Óvodás-, 11-től pedig a Pinokkió Kisiskolás Színházbérletünk. Mint ahogy novembertől egy különleges színházi élményben lehet része mindenkinek, aki ellátogat a KMO-ba, hiszen egy felolvasószínházi sikersorozat érkezik a KMO-ba, Így szerettek ők... címmel. Tervek szerint Scherer Péter, Nyáry Krisztián és Koltai Róbert is fellép a KMO színpadán. Néhány mondatban nehéz is összefoglalni, mi minden várja ősszel a KMO vendégeit, de szeretnénk minél több információt megosztani Önnel. Tovább folytatódnak klubfoglalkozásaink is, az Aktív időskor sorozatunk és a Gépész Filmklub vetítéseink, sőt a nagy érdeklődésre való tekintettel november 16-tól Gordon tréninget is szervezünk. Sőt, az évről évre nagy sikerrel folyó Internetre fel! képzések szeptembertől folytatódnak.  Több programunk szervezés alatt áll, de a Helytörténeti Gyűjteménybe, a Nagy Balogh János Kiállítóterembe és a KMO Előtér Galériájába is várjuk a vendégeinket. 

 

-- 

Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 

 

 

 

 

 

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!