Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
ROVAROK LEPIK EL KISPESTET

Március 11-én 9 órától kerül megrendezésre a KMO-ban a Nemzetközi Rovarbörze. Több éve már, hogy megszervezi ezt a sajátos, egyedi rendezvényt a KMO Művelődési Ház. A program igazi különlegesség, hiszen hasonló sem a fővárosban, sem vidéken nincs. Évről évre egyre több külföldi kiállító érkezik, hogy az érdeklődők számra elhozhassák rovarkülönlegességeiket.

A kiállítás igazi komplex családi program, ahol életkortól függetlenül mindenki jól érzi magát és megtalálja a neki tetsző látványosságot. A látogatók gyönyörködhetnek a világ minden tájáról származó rovarok, lepkék színpompás látványában. A kiállítók évek óta külföldről is érkeznek, jönnek Ausztriából, Csehországból, Erdélyből és Szlovákiából.

A börzét kiegészítettük a csigák, hüllők és más kisállatok (kaméleon, pókok) világába való megtekintéssel, de lesz itt Öko iskola és játszóház különböző furfangos kérdésekkel, simogatható és szelíd gekko, valamint tiszteletét teszi a Geoturiszt Magazin is. Továbbá kaphatóak lesznek a gyűjtéshez szükséges kiegészítő eszközök, akváriumok és tárlók is.

A börzével az is a céljuk, hogy a szépségek és ritkaságok bemutatása mellett felhívjuk az érdeklődők figyelmét a természet és környezetvédelemre és az emberek nagyobb felelősségére ezzel kapcsolatban. A védett és kihalófélben lévő fajok bemutatásával ezen élőlények életének törékenységére, élőhelyük fokozatos eltűnésére mutat rá. Védeni a kell a természet kincseit, hogy legyen mit az unokáinknak hátra hagyni.

Programunkról itt olvashat bővebben!
Keressen minket facebook oldalunkon!

 -- 

Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!