Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
BOLDOGSÁG NAP A KMO-BAN

Számos érdekes programmal, családi koncerttel, előadóesttel, bonbonkészítéssel, jógával, hangfürdő meditációval várja az érdeklődőket november 25-én, reggel 9 órától 18 óráig a KMO Művelődési Ház.

Mi a boldogság? Valakinek az, ha a családjával részt vehet egy Alma-koncerten. Másoknak egy jó bor- vagy bonbonkóstoló, de akadnak olyanok is, akik az előadóesteket, a jó beszélgetéseket kedvelik. November utolsó szombatján, a KMO Boldogság napján, szinte mindenki megtalálhatja mindazt, ami boldogságot okoz. Lesz gyerekkoncert, előadóest, borkóstolók, borvásár, bio- és reform élelmiszerek bemutatása, bonbonkészítő bemutató is, ráadásul megtudhatjuk - egy kiállítás keretén belül - , hogy a gyerekeknek mit jelent a boldogság.


 


A rendezvény sok érdekességet ígér. 9 órától a csokoládét szerető vendégeket várjuk. A Lady Levander csokikkal közel 150 fesztiválon találkozhattak, és most a KMO-ba is ellátogatnak. 10 órától az Alma zenekar ad családi koncertet kicsiknek és nagyoknak egyaránt. 14 órától Gazdag Viktória ingyenes Hangtál meditációs foglalkozást tart (a foglalkozásra már nincsen szabad hely). 15 órától pedig a jóga szerelmesei találhatják meg a boldogságot, Cseri Csilla a Kundalini jóga rejtelmeibe vezeti be majd a látogatókat. Zárásként, 16 órától Kepes András előadásában nézhetik meg a „Boldogan élünk, míg meg nem halunk?” című előadását.


Jegyek a Boldogság nap programjaira kaphatók a KMO Művelődési Házban és a jegy.hu rendszerén keresztül.

Programunkról itt olvashat bővebben!
Keressen minket facebook oldalunkon!

 -- 

Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!